Het Nationale Vuurwerk

Al dertien jaar op rij de grootste, meest indrukwekkende en spectaculaire vuurwerkshow van Nederland. 

31
december
2024
Het Nationale Vuurwerk

Jaarlijks verzamelen tienduizenden bezoekers zich op beide oevers van de Nieuwe Maas in Rotterdam om de jaarwisseling gezamenlijk te vieren tijdens het Nationale Vuurwerk, de grootste vuurwerkshow van Nederland. Behalve de vuurwerkshow bij de Erasmusbrug, organiseert JMR Event Makers gelijksoortige shows in Hoek van Holland en Nesselande. En ook jonge vuurwerkliefhebbers worden niet vergeten. Tijdens het Nationale Kindervuurwerk, dat op 31 december om 19:00 uur losbarst bij de Erasmusbrug, luiden zij samen met hun ouders het nieuwe jaar in.

 

Het Nationale Vuurwerk is een veilig alternatief voor het afsteken van vuurwerk door particulieren en zorgt voor verbinding met de stad. Bovendien is het vuurwerkspektakel een goudomrand visitekaartje voor Rotterdam; de show word live uitgezonden op televisie en bekeken door miljoenen Nederlanders; beelden/foto’s van de vuurwerkshow bij de Erasmusbrug worden gepubliceerd door media in binnen- en buitenland en genereren daarmee waardevolle exposure voor Rotterdam.

 

Het organiseren van een veilige, aantrekkelijke vuurwerkshow vereist ervaring en expertise. JMR Event Makers beschikt over beide. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een vuurwerkshow in uw gemeente of tijdens uw (bedrijfs)feest te organiseren, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Expertise

Citymarketing

Social

Instagram 

Facebook