Festivals

Evenementenbureau JMR Event Makers is dé festivalorganisator van Rotterdam. Met ruim 25 jaar ervaring in het organiseren van kleine, middelgrote en grote publieksevenementen als het Nationale Vuurwerk, het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, de Nacht van de Kaap en de Fast Forward Dance Parade is evenementenbureau JMR Event Makers een autoriteit binnen de evenementenbranche in de regio Rotterdam.

Meer: Festivals
Foto: Festivals

City Marketing

Evenementen en festivals zijn uiterst effectieve middelen om een stad of regio in binnen- en buitenland onder de aandacht te brengen. Denk aan de Gay Pride in Amsterdam, het carnaval in Rio de Janeiro, het Oktoberfest in München, of de Love Parade, die miljoenen mensen met Oost- en West-Berlijn kennis liet maken. Naast hun functie in gebieds- en citymarketing hebben evenementen en festivals een positief effect op de sociale cohesie binnen een wijk, stad of regio en voorzien ze de lokale economie van een aanzienlijke economische impuls. Evenementenbureau JMR Event Makers organiseert al meer dan 25 jaar uiterst succesvolle citymarketing events in Rotterdam, zoals de Fast Forward Dance Parade, het Nationale Vuurwerk en het Nationale Kindervuurwerk.

Meer: Citymarketing
Foto: City Marketing

Sport Events

Een grootstedelijk sportevenement brengt de nodige uitdagingen met zich. Denk aan goed uitgeruste accommodaties en trainingsfaciliteiten voor atleten, veilige behekking van speelveld of parcours, tribunes met goede zichtlijnen, beveiliging en crowdcontrol. Maar ook, doeltreffende exposuremogelijkheden voor partners en sponsors, een gedegen publicitaire voorbereiding en goed geoutilleerd persdorp. JMR Event Makers was de afgelopen 25 jaar betrokken bij de succesvolle organisatie van diverse grootschalige sportevenementen en aan sport gerelateerde publieksevenementen, zoals de Bavaria City Race, de Grand Depart van de Tour de France en het Wereldkampioenschap Skate Boarding in 2018.

Zoekt U een ervaren partner om een sportevenement in binnen- of buitenruimte te organiseren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan U graag terzijde om van uw wedstrijd of toernooi een onvergetelijk evenement te maken.

Meer: Sport events
Foto: Sport Events

Maatwerk Events

Een school-, verenigings- of bedrijfsfeest, een jubileum, een productpresentatie, een aankondiging van een fusie, de afronding van een bouwproject, de opening van een expositie, of het feestelijke afscheid van een medewerker na jaren trouwe dienst.

Het zijn zomaar een paar voorbeelden van evenementen die een gedegen voorbereiding, organisatie en uitvoering verdienen. Met ruim 25 jaar aan vlieguren in het ontwikkelen en uitvoeren van kleine, middelgrote en grote publieksevenementen is evenementenbureau JMR Event Makers dé creatieve partner om een onvergetelijk evenement voor uw genodigden organiseren. Onze expertise en jarenlange ervaring stelt ons als geen ander in de gelegenheid creatieve en originele evenementen binnen het gestelde budget te ontwikkelen, van concept tot aftermovie.

Meer: Maatwerk events
Foto: Maatwerk Events