Club Circulair

In 2050 moet Rotterdam volledig circulair zijn. Tijdens Club Circulair verkende een kleurrijke groep ondernemers, innovators, artiesten en beleidsbepalers deze ambitieuze uitdaging. 

Een volledig circulaire stad waar afval niet meer bestaat? Een luchtkasteel, of een haalbare kaart binnen het tijdsbestek waarin Rotterdam deze ambitie wil realiseren? Deze vraag stond centraal tijdens Club Circulair, een tweedaags congres dat JMR Event Makers in 2019 in samenwerking met de Gemeente Rotterdam en communicatieadviesbureau Perron 14 organiseerde. Tijdens dit congres deelden diverse stakeholders hun visie op dit actuele vraagstuk. Behalve debatten en een meeslepende lezing van keynote speaker Thomas Rau, kregen legio duurzame innovators de kans om hun producten en diensten wereldkundig te maken.

 

Klimaatverandering en de daarmee samenhangende (energie) transitie naar een circulaire en duurzame wereld vragen om draagvlak in de samenleving. Rotterdam Circulair toonde aan dat een publieksevenement een effectieve manier is om dit draagvlak onder een breed en divers publiek te creëren. Bent u op zoek naar een organisatiebureau met ervaring in het verpakken van complexe klimaatvraagstukken in een toegankelijk, aantrekkelijk en/of laagdrempelig programma? Neem gerust dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Expertise

Maatwerk Events